Каков леб практикувате?


Каков леб практикувате?
Бел леб
170  44.2%
Интегрален леб
114  29.6%
Полу бел леб
40  10.4%
'Ржан леб
34  8.8%
Пченкарен леб
22  5.7%

Број на гласачи  :  385
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Четврток, 02 Јули 2020 15:01