Каков леб практикувате?


Каков леб практикувате?
Бел леб
184  44.8%
Интегрален леб
121  29.4%
Полу бел леб
42  10.2%
'Ржан леб
35  8.5%
Пченкарен леб
24  5.8%

Број на гласачи  :  411
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Среда, 27 Октомври 2021 10:21